All-in Sunweb Caretta Beach Hotel & Waterpark Griekenland

Wau, wat een glijbanen
Uniek; heel groot aquapark
Met de shuttle naar het strand

All inclusive verblijf Caretta Beach Hotel & Waterpark in Zakynthos ontdek er meer over op Sunweb.be

PRIJZEN ZIEN ➜

Artikelnummer: a7626f6767da Categorieën: , , Tags: , ,

All in vakantie naar Griekenland boeken ?

Waarom dan niet Caretta Beach Hotel & Waterpark in Kalamaki – Zakynthos met Sunweb.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inclusive vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

All-inclusive Caretta Beach Hotel & Waterpark

In Caretta Beach Hotel & Waterpark gaat vakantie vieren je wel heel gemakkelijk af en draait echt alles om de gasten. Het spetterende waterpark met spectaculaire glijbanen in allerlei vormen voelen zelfs de ouders zich weer even kind. Hier kom je tijd te kort. Het complex heeft nog veel meer leuke faciliteiten en gelukkig hoef je over het eten ook niet na te denken. Dagelijks staat er een all inclusive buffet voor je klaar en kun je op ieder moment van de dag een drankje bestellen om even af te koelen en te relaxen. En als dat alles nog niet genoeg is, check dan het Funpark. Spring tot je niet meer kan op de trampolines en luchtkastelen. Win de eerste prijs met verschillende spelletjes of een potje voetbal. Zakynthos here we come!

Waarom een Sunweb all-inclusive vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats