All-in Sunweb Hotel Bahia Principe Sunlight Tenerife Spanje

Uitstekende all inclusive
Zeer goede faciliteiten
Kleurrijk Canarisch dorp

All inclusive verblijf Hotel Bahia Principe Sunlight Tenerife in Tenerife ontdek er meer over op Sunweb.be

PRIJZEN ZIEN ➜

Artikelnummer: c36dbf58d236 Categorieën: , , Tags: , ,

All in vakantie naar Spanje boeken ?

Waarom dan niet Hotel Bahia Principe Sunlight Tenerife in Playa Paraiso – Tenerife met Sunweb.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inclusive vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

All-inclusive Hotel Bahia Principe Sunlight Tenerife

Hotel Sunlight Bahia Principe Tenerife is een uitstekend hotel met een prachtige architectuur. Het resort ziet er uit als een kleurrijk, Canarisch dorpje. Neem bij aankomst even de tijd om het resort te verkennen. Sommige kamers liggen namelijk een klein stukje wandelen van het hoofdgebouw, waar alle faciliteiten zich bevinden. Naast het genieten van alle leuke faciliteiten kun je ook heerlijk dineren. Zowel in het buffetrestaurant als in de à-la-carterestaurants zorgen de koks voor uitstekende maaltijden.

Waarom een Sunweb all-inclusive vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats