All-in Sunweb Hotel Palia Maria Eugenia Spanje

Extra luxe in de nieuwe Premium kamers
Luieren op het zonneterras met loungebedden
Sport & spel in overvloed voor jong en oud

All inclusive verblijf Hotel Palia Maria Eugenia in Mallorca ontdek er meer over op Sunweb.be

PRIJZEN ZIEN ➜

Artikelnummer: c6d61d5b3649 Categorieën: , , Tags: , ,

All in vakantie naar Spanje boeken ?

Waarom dan niet Hotel Palia Maria Eugenia in Calas de Mallorca – Mallorca met Sunweb.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inclusive vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

All-inclusive Hotel Palia Maria Eugenia

Hotel Palia Maria Eugenia heeft een bijzondere ligging op een klif. Hierdoor heb je vanaf het ruime terras bij het grote zwembad van dit adres een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de schitterende, rotsachtige omgeving.

Je kunt in dit Selections hotel kiezen voor spiksplinternieuwe kamers (zie foto 5 t/m 8). Er zijn namelijk mooie, gerenoveerde Premium kamers die dit jaar voor een voordelige prijs te boeken zijn. Je hebt dan prachtig zeezicht en als Premium-gast heb je exclusief toegang tot het zonneterras met twee zwembaden die uitkijken over zee. Bovendien is het all inclusive programma uitgebreider.

In Palia Maria Eugenia is de hele dag een animatieteam aanwezig dat ervoor zorgt dat je je geen moment hoeft te vervelen. Je kunt meedoen met verschillende sporten als basketball, volleybal, darten en aquarobics en ‘s avonds wordt er gezorgd voor een leuke show. Wil je even bijkomen van alle sporten en spellen, kom dan even heerlijk tot rust in de sauna. Helemaal luxe is het aparte zonneterras met fijne loungebedden waar je (tegen betaling) heerlijk kunt genieten van het zonnetje terwijl je nipt van een koel drankje.

Waarom een Sunweb all-inclusive vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats