All-in Sunweb Hotel Via Pontica Resort Bulgarije

Dicht bij het strand
Mooi wellnesscentrum
Wijnproeverijen

All inclusive verblijf Hotel Via Pontica Resort in Zwarte Zee ontdek er meer over op Sunweb.be

PRIJZEN ZIEN ➜

Artikelnummer: 6be47bcd2848 Categorieën: , , Tags: , ,

All in vakantie naar Bulgarije boeken ?

Waarom dan niet Hotel Via Pontica Resort in Pomorie – Zwarte Zee met Sunweb.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inclusive vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

All-inclusive Hotel Via Pontica Resort

Het unieke hotel Via Pontica Resort is gebouwd in Salvador Dalistijl en ademt een fijne sfeer. Het sprookjesachtige restaurant doet hier zeker niet voor onder. De klimop kruipt speels tegen de muren en doordat er meerdere hoekjes gecreëerd zijn met natuursteen geplaveide bogen, kan je in alle rust van lekkere gerechten genieten.

Naast alle buitenactiviteiten, een groot zwembad, volleybalmogelijkheden en deelnemen met het animatieteam, kan je hier binnen vooral ontspannen. Er is keuze uit meerdere schoonheidsbehandelingen in het wellnesscenter en er is ook een groot binnenzwembad aanwezig. Onder het hotel bevindt zich een heuse wijnkelder. Laat je verrassen door verschillende smaken tijdens een echte wijnproeverij.

Waarom een Sunweb all-inclusive vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats