All-in Sunweb Hotel Voyage Sorgun Turkije

Kindvriendelijk
Ultra all inclusive
Rustige ligging tussen naaldbomen

All inclusive verblijf Hotel Voyage Sorgun in Turkse Rivièra ontdek er meer over op Sunweb.be

PRIJZEN ZIEN ➜

All in vakantie naar Turkije boeken ?

Waarom dan niet Hotel Voyage Sorgun in Side – Turkse Rivièra met Sunweb.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inclusive vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

All-inclusive Hotel Voyage Sorgun

Het luxueuze Voyage Sorgun ligt pal aan het strand, ‘s ochtends hoef je enkel nog maar je handdoek mee te nemen en je kan een ligbedje op het strand of de steiger uitkiezen. Met maar liefst vier zwembaden die verspreid liggen over de grote tuin, kan je natuurlijk ook hier je handdoek op één van de zonovergoten plekjes neerleggen.

Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw en allerlei kleine gebouwtjes eromheen. De strakke maar sfeervolle inrichting is niet enkel in de  kamers te zien, maar bijvoorbeeld ook de lobby, het rustgevende wellnesscenter en het grote restaurant zijn onder handen genomen en hebben een  frisse uitstraling.

Hoewel je in deze groene omgeving van Side, dat met een kort busritje te bereiken is, perfect tot rust kan komen, is het ook goed mogelijk om actief bezig te zijn! Zo is er het fitnesscentrum, maar ook een oneindig lange lijst met andere (sportieve) activiteiten, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Waarom een Sunweb all-inclusive vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats