All-in Sunweb Sotavento Beach Club Spanje

Het perfecte adres voor gezinnen
2 mooie zwembaden
Gelegen aan het strand Playa Costa Calma

All inclusive verblijf Sotavento Beach Club in Fuerteventura ontdek er meer over op Sunweb.be

PRIJZEN ZIEN ➜

Artikelnummer: 90c0ea19e8ad Categorieën: , , Tags: , ,

All in vakantie naar Spanje boeken ?

Waarom dan niet Sotavento Beach Club in Costa Calma – Fuerteventura met Sunweb.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inclusive vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

All-inclusive Sotavento Beach Club

Sotavento Beach Club is een mooi en gezinsvriendelijk hotel waar heel het gezin zich zal vermaken. Door de fijne ligging van het hotel hoef je maar een paar passen te zetten voor je op het strand staat. Relax met een goed boek aan 1 van de 2 mooie zwembaden en werk je kleurtje bij. De leuke Beach Club heeft een mooie Arabisch-Andalusische stijl, de kinderen zullen hier vele uurtjes doorbrengen bij de leuke activiteiten van de animatie. ‘s Avonds vindt hier de avond entertainment plaats; neem een lekker drankje en geniet van deze gezellige avonden!

Waarom een Sunweb all-inclusive vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats