Tui all Inclusive Blue Lagoon Resort Kos

All inclusive verblijf Blue Lagoon Resort in Kos met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Griekenland boeken ? Waarom dan niet Blue Lagoon Resort in Lambi – Kos met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Blue Lagoon Resort all-inclusive

Blue Lagoon Resort is een modern en prima verzorgd hotel, vlak bij een van de mooiste stranden van Lambi. Het aquapark bezorgt groot en klein uren waterplezier. Het bestaat uit een hoofdgebouw en verschillende bijgebouwen. Kamers in het Adults Only-gedeelte op zo’n 100 m van het hoofdgebouw, dat toegankelijk is voor gasten vanaf 16 jaar, kan je boeken onder de code 13440.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Brand

Tui

Land

Regio

PLaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren