Tui all Inclusive Club Playa Blanca Lanzarote

All inclusive verblijf Club Playa Blanca in Lanzarote met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Spanje boeken ? Waarom dan niet Club Playa Blanca in Playa Blanca – Lanzarote met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Club Playa Blanca all-inclusive

Dankzij het personeel, de animatie, miniclub en toffe minidisco beleven families hier een leuke vakantie. In dit eenvoudige hotel zijn de ruime bungalows die rond het zonneterras met zwembaden liggen, ideaal voor gezinnen met kinderen. Alle kamers, de zwembadzone, het restaurant en de discobar werden vernieuwd in 2020. Mits het betalen van een supplement kan je tijdens je vakantie ook gebruik maken van het Dino Aquapark in hotel Paradise Island op 1,2 km (op voorhand te reserveren via je reisagent).

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Brand

Tui

Land

Regio

PLaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren