Tui all Inclusive Grecotel Meli Palace Kreta-Heraklion

All inclusive verblijf Grecotel Meli Palace in Kreta-Heraklion met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Griekenland boeken ? Waarom dan niet Grecotel Meli Palace in Sissi – Kreta-Heraklion met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Grecotel Meli Palace all-inclusive

De Kretenzische gastvrijheid is voelbaar in elk hoekje van het familiehotel Grecotel Meli Palace. Het ligt direct aan het strand en wordt omgeven door palm- en olijfbomen, wilde vijgen, hibiscus en cactussen. In dit exotische paradijs beleven families een ontspannende vakantie. Ben je een liefhebber van cultuur en geschiedenis? Bezoek dan ook eens het Minoïsche Paleis van Malia op slechts 5 km.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Brand

Tui

Land

Regio

PLaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren