Tui all Inclusive Ikaros Beach Luxury Resort & Spa Kreta-Heraklion

All inclusive verblijf Ikaros Beach Luxury Resort & Spa in Kreta-Heraklion met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Griekenland boeken ? Waarom dan niet Ikaros Beach Luxury Resort & Spa in Stalis – Kreta-Heraklion met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Ikaros Beach Luxury Resort & Spa all-inclusive

Romantiek en heerlijk relaxen zijn enkele troeven van het prachtige Ikaros Beach Luxury Resort & Spa dat zich vooral toespitst op koppels. Je verblijft er in moderne kamers in het hoofdgebouw of in de bungalows. Hou je van ontspannen aan je eigen zwembad, kies dan voor een verblijf in een suite ‘seafront’ met privézwembad. In de restaurants geniet je van een grote variatie aan lokale en internationale gerechten. En in het prachtige wellness- en spacentrum kan je je heerlijk laten verwennen.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Brand

Tui

Land

Regio

PLaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren