Tui all Inclusive Insotel Cala Mandia Resort & Spa Mallorca

All inclusive verblijf Insotel Cala Mandia Resort & Spa in Mallorca met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Spanje boeken ? Waarom dan niet Insotel Cala Mandia Resort & Spa in Cala Mandia – Mallorca met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Insotel Cala Mandia Resort & Spa all-inclusive

Dit ruime complex biedt een aangenaam verblijf in moderne appartementen en suites met een frisse look en is erg geschikt voor families met kinderen, sportieve vakantiegangers en actieve koppels. Er zijn ook 4 themarestaurants en een mooi aquapark. Er zijn 4 verschillende zones in het hotel, van elkaar gescheiden door een straat. In zone A bevinden zich de hoofdfaciliteiten en het ‘Adults Only’ gedeelte met een eigen zwembad en restaurant. Zone B is het rustigere gedeelte en zone C is het actieve familiegedeelte met alle sport- en familiefaciliteiten. Zone D herbergt ook kamers, een zwembad en een snackbar. Wie fit wil blijven of gewoon volledig wil ontspannen kan terecht in de uitgebreide fitness (vanaf 16 jaar) en het recent vernieuwde spacentrum. Nieuw sinds zomer 2019 zijn de sportbar met biljarttafel, een overdekt waterspuitpark voor kinderen tussen 2 en 10 jaar, de binnenspeeltuin voor kinderen tot 6 jaar en een ‘Games Arcade’ speelzaal voor tieners. Bovendien werden alle miniclubs grondig vernieuwd.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren