Tui all Inclusive Messonghi Beach Corfu

All inclusive verblijf Messonghi Beach in Corfu met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Griekenland boeken ? Waarom dan niet Messonghi Beach in Messonghi – Corfu met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Messonghi Beach all-inclusive

Glijbanen voor groot en klein, petanquebanen, verschillende restaurants en bars, tennisterreinen, een eigen wellness… het ruim opgezette en levendige Messonghi Beach beschikt over alle faciliteiten voor een afwisselende vakantie! De dorpjes Messonghi en Moraitika zijn te voet te bereiken, en het hotel ligt dan ook nog eens pal aan het strand. Dit hotel bestaat uit een Frans Club Marmara-gedeelte en een internationaal gedeelte. Je hebt enkel toegang tot het internationaal gedeelte.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Brand

Tui

Land

Regio

PLaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren