Tui all Inclusive Santa Marina Beach Amoudara Kreta-Heraklion

All inclusive verblijf Santa Marina Beach Amoudara in Kreta-Heraklion met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Griekenland boeken ? Waarom dan niet Santa Marina Beach Amoudara in Amoudara – Kreta-Heraklion met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Santa Marina Beach Amoudara all-inclusive

Het eenvoudige en familievriendelijke hotel Santa Marina Beach Amoudara nodigt je uit voor een ontspannende strandvakantie aan het brede zandstrand van Amoudara. Je kan er deelnemen aan tal van sportactiviteiten of in de mooie tuin van de zon genieten. Net buiten het hotel vind je diverse winkels, bars en restaurants en de hoofdstad Heraklion bevindt zich op slechts 10 minuten met de bus.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Brand

Tui

Land

Regio

PLaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren