Tui all Inclusive SPLASHWORLD Playa Estepona Costa del Sol – Malaga

All inclusive verblijf SPLASHWORLD Playa Estepona in Costa del Sol – Malaga met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Spanje boeken ? Waarom dan niet SPLASHWORLD Playa Estepona in Estepona – Costa del Sol – Malaga met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

SPLASHWORLD Playa Estepona all-inclusive

Dit hotel is geknipt voor families! Het splinternieuwe aquapark heeft glijbanen in alle maten en formaten. Wie is de snelste op de multiglijbaan? En wie durft van die 12 meter hoge kamikaze? Voor de allerkleinsten is er een miniglijbanenpark waar ze ongetwijfeld vele vakantie-uurtjes zullen willen doorbrengen. Maar ook de rustzoekers worden hier verwend met een schitterend relaxterras. Je verblijft in een moderne kamer – een juniorsuite als je wil – en geniet van het zorgeloze gemak van All Inclusive.
Ontdek SPLASHWORLD.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Brand

Tui

Land

Regio

PLaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren