Tui all Inclusive Suites & Villas by Dunas Gran Canaria

All inclusive verblijf Suites & Villas by Dunas in Gran Canaria met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Spanje boeken ? Waarom dan niet Suites & Villas by Dunas in Maspalomas – Gran Canaria met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Suites & Villas by Dunas all-inclusive

Suites & Villas by Dunas is uitstekend gelegen nabij de duinen en in de onmiddellijke omgeving van de palmoase van Maspalomas. Het is een mooi complex met verschillende gebouwtjes, verspreid in een weelderige tuin. Hier wordt veel aandacht en zorg besteed aan de groene zones. In mei 2019 werden de suites en familiekamers in een nieuw jasje gestoken. Maak je gezinsvakantie extra leuk en verblijf in een familiesuite speciaal ingericht voor kinderen en dicht bij de splashzone gelegen.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren