Tui all Inclusive TUI SUNEO Althea Village Kreta-Chania

All inclusive verblijf TUI SUNEO Althea Village in Kreta-Chania met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Griekenland boeken ? Waarom dan niet TUI SUNEO Althea Village in Kato Daratso – Kreta-Chania met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

TUI SUNEO Althea Village all-inclusive

TUI SUNEO Althea Village is een budgetvriendelijk hotel, ideaal voor een aangename All Inclusive vakantie op Kreta. Het werd opgebouwd als een gezellig Grieks vakantiedorpje met mooie tuinen en wordt omgeven door oude olijfbomen. Het zandstrand ligt op wandelafstand, alsook talrijke winkeltjes en tavernes. Bovendien ligt het centrum van Chania, met zijn oude Venetiaanse haven, op slechts 4 km. Hier geniet je van een leuke vakantie in een typisch Kretenzische omgeving waar het vriendelijke personeel veel oog heeft voor de wensen van de gasten.
Ontdek TUI SUNEO.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Brand

Tui

Land

Regio

PLaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren