All in Sunweb Grecotel Margo Bay & Club Turquoise Griekenland

Very design, very foodie & very human!
Ultiem genot in de Club Turquoise poolbar
Stijlvol en luxe hotel direct aan zee

All inclusive verblijf Grecotel Margo Bay & Club Turquoise in Chalkidiki ontdek er meer over op Sunweb.be

PRIJZEN ZIEN ➜

All in vakantie naar Griekenland boeken ?

Waarom dan niet Grecotel Margo Bay & Club Turquoise in Hanioti – Kassandra – Chalkidiki met Sunweb.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inclusive vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

All-inclusive Grecotel Margo Bay & Club Turquoise

Wow, dat is de beste omschrijving voor Grecotel Margo Bay & Club Turquoise! Hier tref je alle ingrediënten voor een onbezorgde vakantie! De terechte slogan van dit waanzinnige hotel is dan ook niet voor niets: very design, very foodie & very human. Alleen de ligging, direct aan het uitgestrekte strand is al fabuleus; het heldere water is perfect voor een verkoeling en comfortabele strandbedjes nodig je uit voor ultieme ontspanning! Deze ontspanning is zonder twijfel ook terug te vinden in alle stijlvolle kamers; van knusse 2-persoonskamers tot aan de grandioze junior suites.

Het stijlvolle zwembad heeft luxe ligbedjes om in weg te dromen, maar ook de onmisbare Club Turquoise poolbar kun je niet missen. Met fingerfoods, ijskoude drankjes en een geweldig uitzicht zal je vakantiegevoel hier tot het hoogste niveau reiken! Culinaire hoogstandjes worden ook geserveerd in het Margo Grull Restaurant & bar, met zowel Griekse als internationale specialiteiten overvloed. Naast alle ontspanningsfaciliteiten zijn er eveneens geregeld entertainment avonden, van folklore dans tot aan de allerbeste live muziek of zelfs DJ avonden. Zelfs voor kinderen is hier genoeg vermaak. Een fantastische vakantie staat je te wachten in Grecotel Margo Bay & Club Turquoise.

Waarom een Sunweb all-inclusive vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Brand

Sunweb

Land

Regio

PLaats