All-in Sunweb Hotel Porto Demo Boutique – adults only Griekenland

Adults only 18+
Gloednieuw hotel in een rustige omgeving
Samen genieten van het uitzicht over zee en de bergen

All inclusive verblijf Hotel Porto Demo Boutique – adults only in Corfu ontdek er meer over op Sunweb.be

PRIJZEN ZIEN ➜

Artikelnummer: 492635f8d0be Categorieën: , , Tags: , ,

All in vakantie naar Griekenland boeken ?

Waarom dan niet Hotel Porto Demo Boutique – adults only in Agios Georgios Pagon – Corfu met Sunweb.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inclusive vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

All-inclusive Hotel Porto Demo Boutique – adults only

Het gloednieuwe Selections hotel Porto Demo Boutique geeft een heerlijke vakantie-ervaring speciaal voor volwassenen op het mooie eiland Corfu. Op 350 meter ligt een fijn strand en heb je geen zin om te lopen? Er is een shuttlebusje die je naar het strand brengt.

Natuurlijk kun je ook een heerlijke duik nemen in zwembad van het hotel. Na een massage van de hydrostralen in het water kun je bij de poolbar terecht voor lekkere snacks en drankjes.  Ben je even klaar met luieren, dan kun je in de openlucht gym werken aan je conditie en werk je de vakantiekilootjes er zo weer af.

De kamers zijn netjes ingericht en er is gebruik gemaakt van frisse kleuren. Ideaal om je na een warme dag even terug te trekken en nog even te genieten op je balkon. Je verblijft hier op basis van all inclusive en dat is wel zo handig. Zo hoef je helemaal nergens over na te denken en alleen maar te genieten van elkaar en dit fijne hotel.

Waarom een Sunweb all-inclusive vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats