All in Sunweb Aparthotel Mar Hotels Ferrera Blanca Spanje

Dicht bij het strand
Restaurant met uitzicht op het strand
Activiteiten voor jong en oud

All inclusive verblijf Aparthotel Mar Hotels Ferrera Blanca in Mallorca ontdek er meer over op Sunweb.be

PRIJZEN ZIEN ➜

Artikelnummer: 1466583bdf18 Categorie: Tags: ,

All in vakantie naar Spanje boeken ?

Waarom dan niet Aparthotel Mar Hotels Ferrera Blanca in Cala d’Or – Mallorca met Sunweb.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inclusive vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

All-inclusive Aparthotel Mar Hotels Ferrera Blanca

Ferrera Blanca heeft een geweldige ligging. Het ligt maar een paar stappen verwijderd van het strand! Er worden een hoop activiteiten voor volwassenen en kinderen georganiseerd en iedere avond wordt er gezorgd voor een professionele show, live muziek of een leuk spel. Het buffetrestaurant bevindt zich bij het zwembad en zorgt voor het ultieme vakantiegevoel; het restaurant biedt namelijk uitzicht op het strand!

Waarom een Sunweb all-inclusive vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Brand

Sunweb

Land

Regio

PLaats