All in Sunweb Club del Sol Resort & Spa – all inclusive Spanje

Mooie, groene tuin
Groot zwembad
Splashpool & miniclub

All inclusive verblijf Club del Sol Resort & Spa – all inclusive in Mallorca ontdek er meer over op Sunweb.be

PRIJZEN ZIEN ➜

Artikelnummer: 88802d663522 Categorie: Tags: ,

All in vakantie naar Spanje boeken ?

Waarom dan niet Club del Sol Resort & Spa – all inclusive in Port Pollensa – Mallorca met Sunweb.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inclusive vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

All-inclusive Club del Sol Resort & Spa – all inclusive

Club del Sol Resort & Spa is een topadres voor een heerlijke vakantie op Mallorca. Er is een mooie, groene tuin met een groot zwembad om in af te koelen. Luieren kan daarna op een ligbedje en voor extra ontspanning is er een mooie spa. Voor kinderen is dit een heel leuk adres vanwege de spetterende splashpool en gezellige miniclub. En bijna vanzelfsprekend wordt er iedere dag weer gezorgd voor smakelijke buffetten met voor ieder wat wils. Fijne vakantie!

Waarom een Sunweb all-inclusive vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Brand

Sunweb

Land

Regio

PLaats