All in Sunweb Hotel BLUESEA Piscis Spanje

Adults only 16+
Vlak bij het schitterende strand van Alcudia
Gezelligheid om de hoek van je hotel

All inclusive verblijf Hotel BLUESEA Piscis in Mallorca ontdek er meer over op Sunweb.be

PRIJZEN ZIEN ➜

Artikelnummer: 1fcd39e4c850 Categorie: Tags: ,

All in vakantie naar Spanje boeken ?

Waarom dan niet Hotel BLUESEA Piscis in Alcudia – Mallorca met Sunweb.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inclusive vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

All-inclusive Hotel BLUESEA Piscis

Hotel BLUESEA Piscis ligt midden in het  gezellige centrum van Alcudia. Dus als je op zoek bent naar een restaurantje of een leuke wandeling wilt maken, dan zit je hier goed. Ook als je graag geniet van zon en zee ben je hier aan het juiste adres. Het is namelijk maar een klein stukje wandelen naar het prachtige, brede strand. Blijf je liever bij het hotel, dan wacht daar een fijn zwembad op je en er worden lekkere drankjes voor je ingeschonken bij de bar. Dit wordt een heerlijke vakantie!

Waarom een Sunweb all-inclusive vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Brand

Sunweb

Land

Regio

PLaats