All in Sunweb Hotel Pabisa Bali Park Spanje

Geniet ook van de faciliteiten van naastgelegen Hotel Bali
Na een paar stappen sta je op het strand
Tropisch paradijs

All inclusive verblijf Hotel Pabisa Bali Park in Mallorca ontdek er meer over op Sunweb.be

PRIJZEN ZIEN ➜

Artikelnummer: 682595ede04a Categorie: Tags: ,

All in vakantie naar Spanje boeken ?

Waarom dan niet Hotel Pabisa Bali Park in Playa de Palma – Mallorca met Sunweb.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inclusive vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

All-inclusive Hotel Pabisa Bali Park

Hotel Pabisa Bali Park is een fijn hotel gelegen in een prachtige groene omgeving. Vooral de sfeer rond het mooie zwembad met veel palmbomen is heerlijk, je waant je in een waar tropisch paradijsje. Het strand en de gezellige boulevard van Playa de Palma liggen op loopafstand. In de directe omgeving zijn veel leuke winkels, restaurants en bars. Geniet hier van de goede service en een geheel verzorgde vakantie in een sfeervol en trendy hotel .

Waarom een Sunweb all-inclusive vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Brand

Sunweb

Land

Regio

PLaats