All in Sunweb PortBlue Club Pollentia Resort & Spa Spanje

Topadres voor heerlijke vakantie
Kinderen vermaken zich hier goed
Prachtig zwembad

All inclusive verblijf PortBlue Club Pollentia Resort & Spa in Mallorca ontdek er meer over op Sunweb.be

PRIJZEN ZIEN ➜

Artikelnummer: 6e06d104cfe9 Categorie: Tags: ,

All in vakantie naar Spanje boeken ?

Waarom dan niet PortBlue Club Pollentia Resort & Spa in Port Pollensa – Mallorca met Sunweb.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inclusive vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

All-inclusive PortBlue Club Pollentia Resort & Spa

PortBlue Club Pollentia Resort & Spa is een topadres voor een heerlijke vakantie op Mallorca. Wuivende palmbomen en een groot zwembad, dat klinkt toch perfect? De kamers zijn zeer comfortabel en er zijn faciliteiten voor jong en oud. Kinderen kunnen hun energie kwijt in de speeltuin en om even helemaal tot rust te komen is er een mooi wellnesscenter. En bijna vanzelfsprekend kun je hier goed proosten bij de bar met je favoriete drankje.

Waarom een Sunweb all-inclusive vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Brand

Sunweb

Land

Regio

PLaats