All in Sunweb Hotel Marhaba Palace Tunesië

Privéstrand aanwezig
Populair complex
Tussen Sousse en Port-el-Kantaoui in

All inclusive verblijf Hotel Marhaba Palace in Golf van Hammamet ontdek er meer over op Sunweb.be

PRIJZEN ZIEN ➜

All in vakantie naar Tunesië boeken ?

Waarom dan niet Hotel Marhaba Palace in Port El Kantaoui – Golf van Hammamet met Sunweb.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inclusive vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

All-inclusive Hotel Marhaba Palace

Hotel Marhaba Palace is een populair complex en heeft veel tevreden gasten. Dat is natuurlijk niet voor niets. Zo is de ligging perfect, want ondanks dat u hier op basis van all inclusive verblijft bent u met de taxi zo in het centrum van Sousse of van Port-el-Kantaoui. Het beste van twee werelden dus. Zo kunt u in Sousse bijvoorbeeld terecht voor cultuur, winkels of gewoon een gezellige bar of zelfs discotheek. In Port-el-Kantaoui is de haven weer een echte aanrader, zeker als de avond is gevallen. In het hotel zelf is overigens ook genoeg te doen. Een heerlijk zwembad nodigt u uit voor een frisse duik, maar dit kan uiteraard ook gewoon in het aangename zeewater. U hoeft hiervoor alleen het hotel uit te stappen. En omdat het vriendelijke personeel er hier ook alles aan doet om uw verblijf onvergetelijk te maken, gaat dit een heerlijke vakantie worden. Goed geregeld weer bij Sunweb!

Waarom een Sunweb all-inclusive vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Brand

Sunweb

Land

Regio

PLaats