All in Sunweb Hotel Phencia Tunesië

Direct aan het uitgestrekte zandstrand
Volop vermaak voor jong & oud
Meerdere restaurants en bars

All inclusive verblijf Hotel Phencia in Golf van Hammamet ontdek er meer over op Sunweb.be

PRIJZEN ZIEN ➜

All in vakantie naar Tunesië boeken ?

Waarom dan niet Hotel Phencia in Hammamet – Golf van Hammamet met Sunweb.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inclusive vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

All-inclusive Hotel Phencia

Hotel Phencia ligt direct aan het heerlijke zandstrand van Hammamet, wat natuurlijk al een feestje op zich is. Het is een perfecte plek om te ontspannen, waarbij er volop vermaak is voor jong & oud. Of je nu komt als partners, vrienden of met de hele familie, niemand zal zich hier vervelen. Afkoelen doe je in een van de twee zwembaden en kinderen vermaken zich in de kidsclub of de speeltuin. In de zonnige tuin is het heerlijk relaxen en het restaurant serveert een grote verscheidenheid aan internationale en Tunesische gerechten. In dit veelzijdige hotel geniet je van een onbezorgde vakantie!

Waarom een Sunweb all-inclusive vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Brand

Sunweb

Land

Regio

PLaats