All in Sunweb Hotel Vincci Rosa Beach Thalasso & Spa Tunesië

Gelegen aan het strand van Monastir
Uitgebreide faciliteiten
Mooi zoutwater zwembad

All inclusive verblijf Hotel Vincci Rosa Beach Thalasso & Spa in Golf van Hammamet ontdek er meer over op Sunweb.be

PRIJZEN ZIEN ➜

All in vakantie naar Tunesië boeken ?

Waarom dan niet Hotel Vincci Rosa Beach Thalasso & Spa in Monastir – Golf van Hammamet met Sunweb.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inclusive vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

All-inclusive Hotel Vincci Rosa Beach Thalasso & Spa

Hotel Vincci Rosa Beach Thalasso & Spa is een fijn hotel met een uitstekende locatie aan het strand van Monastir. Neem een verfrissende duik in het zwembad of lees een goed boek onder een mooie rieten parasol op het strand. Dankzij de uitgebreide faciliteiten van het hotel en het enthousiaste animatieteam zullen jong en oud zich hier goed vermaken. Ben je toe aan wat meer ontspanning? Geniet van een lekkere massage of relax in het wellnesscenter van het hotel. Dankzij de all inclusive formule smul je elke avond van een heerlijk diner zonder dat je de deur uit hoeft. Dat wordt gegarandeerd een ontspannende vakantie!

Waarom een Sunweb all-inclusive vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Brand

Sunweb

Land

Regio

PLaats