All in Sunweb Hotel Crystal Palace Luxury Resort & Spa Turkije

Waterglijbanen
Ultra all inclusive

All inclusive verblijf Hotel Crystal Palace Luxury Resort & Spa in Turkse Rivièra ontdek er meer over op Sunweb.be

PRIJZEN ZIEN ➜

All in vakantie naar Turkije boeken ?

Waarom dan niet Hotel Crystal Palace Luxury Resort & Spa in Side – Turkse Rivièra met Sunweb.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inclusive vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

All-inclusive Hotel Crystal Palace Luxury Resort & Spa

Hotel Crystal Palace Luxury Resort & Spa is een waar begrip in de regio Side. De Crystal-keten staat bekend voor zijn ruime kamers, verzorgde keuken en uitgebreide faciliteiten. Ook in dit moderne hotel vind je deze kenmerken terug. Het hotel bestaat uit 5 blokken waarrond het zwembad met zonneterras en de verschillende waterglijbanen liggen. Vanuit het hotel loop je direct het zandstrand op waar je uren kan genieten van de stralende zon. In de à la carterestaurants worden smakelijke maaltijden klaargemaakt en ook het buffetrestaurant is een absoluut succes. Het professionele animatieteam zorgt voor het nodige entertainment voor jong en oud. Kan je nog wachten tot jouw vakantie eindelijk begint?

Waarom een Sunweb all-inclusive vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Brand

Sunweb

Land

Regio

PLaats