All in Sunweb Hotel Eftalia Village Turkije

Dicht bij strand
Vakantiedorp
Gratis toegang tot het waterpark tegenover het hotel

All inclusive verblijf Hotel Eftalia Village in Turkse Rivièra ontdek er meer over op Sunweb.be

PRIJZEN ZIEN ➜

All in vakantie naar Turkije boeken ?

Waarom dan niet Hotel Eftalia Village in Alanya – Turkse Rivièra met Sunweb.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inclusive vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

All-inclusive Hotel Eftalia Village

Hotel Eftalia Village doet zijn naam alle eer aan, het hotel is namelijk te vergelijken met een klein dorp. De verschillende gebouwen worden omringd door veel groen en aangename plekken met bankjes. Het strand en de helderblauwe zee liggen op wandelafstand. Het kleine centrum van Konakli is met een korte wandeling te bereiken en met een busje of taxi sta je al snel in het levendige centrum van Alanya. In het hotel is er voor iedereen wel iets te doen, zo kan je relaxen in de zon of net actief bezig zijn tijdens een wedstrijdje beachvolleybal. Ook vind je hier een zwembad met maar liefst 4 glijbanen. Volledig ontspannen kan je door een kruidenstoombad te nemen en daarna een zalige massage te ondergaan. Geniet ervan!

Waarom een Sunweb all-inclusive vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Brand

Sunweb

Land

Regio

PLaats