All in Sunweb Hotel L’Etoile Beach Turkije

Goede keuken
In het centrum van Içmeler
Strand bereikbaar via tunneltje

All inclusive verblijf Hotel L’Etoile Beach in Zuid-Egeïsche Kust ontdek er meer over op Sunweb.be

PRIJZEN ZIEN ➜

All in vakantie naar Turkije boeken ?

Waarom dan niet Hotel L’Etoile Beach in Içmeler – Zuid-Egeïsche Kust met Sunweb.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inclusive vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

All-inclusive Hotel L’Etoile Beach

Hou je van het strand, maar wil je ook graag dicht bij het bruisende centrum verblijven? Kies dan voor Hotel L’Etoile Beach! Dit complex ligt direct aan het mooie strand én in het centrum van het gezellige kustplaatsje Içmeler. Als je liever toch het drukkere centrum van Marmaris wil opzoeken, kan dat gemakkelijk met de dolmus. Naast de geweldige ligging biedt dit hotel je faciliteiten voor zowel een ontspannen als een actieve vakantie. Relax in het zwembad, de sauna of de hamam of leef je uit op de tennisbaan, in het fitnesscentrum of met je kinderen in de speeltuin. Dit is de perfecte zonbestemming!

Waarom een Sunweb all-inclusive vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Brand

Sunweb

Land

Regio

PLaats