Tui all Inclusive Bluesun Hotel Neptun Split

All inclusive verblijf Bluesun Hotel Neptun in Split met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Kroatië boeken ? Waarom dan niet Bluesun Hotel Neptun in Tucepi – Split met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Bluesun Hotel Neptun all-inclusive

Bluesun Hotel Neptun is ideaal voor een zorgeloze vakantie met het hele gezin. Zin in een snack of een drankje? Dankzij de All Inclusive kan het. Terwijl de kinderen zich amuseren in de miniclub kunnen de ouders languit ontspannen in een ligzetel aan het zwembad of heerlijk genieten van de zon aan het strand. De kamers liggen verspreid over het hoofdgebouw en een bijgebouw. Via een wandelpad dat vlak bij het hotel ligt en door het natuurpark loopt, wandel je naar Makarska.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren