Tui all Inclusive Club Jandía Princess Fuerteventura

All inclusive verblijf Club Jandía Princess in Fuerteventura met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Spanje boeken ? Waarom dan niet Club Jandía Princess in Jandía – Fuerteventura met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Club Jandía Princess all-inclusive

Club Jandía Princess is een hotel met 2 concepten: de familiezone met standaardkamers, de miniclub, het kinderbad,… en het ‘Adults Only’ concept in een apart gedeelte enkel toegankelijk voor gasten die verblijven in een ‘Adults Only’ kamertype (vanaf 18 jaar) met o.a. een chill-out zwembad, relaxzwembad, wellnesscentrum, naturistenzone,… Dit hotel is dus zowel geschikt voor een aangename vakantie met twee of met het hele gezin. Het geniet bovendien een rustige ligging, vlak bij het strand van Jandía dat uitnodigt tot zalige strandwandelingen. In dit resort vind je altijd wel een plekje om te relaxen of te genieten van de zon.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren