Tui all Inclusive Giannoulis Cavo Spada Luxury Sports and Leisure Resort Kreta-Chania

All inclusive verblijf Giannoulis Cavo Spada Luxury Sports and Leisure Resort in Kreta-Chania met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Griekenland boeken ? Waarom dan niet Giannoulis Cavo Spada Luxury Sports and Leisure Resort in Kolymbari – Kreta-Chania met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Giannoulis Cavo Spada Luxury Sports and Leisure Resort all-inclusive

Giannoulis Cavo Spada Luxury Sports and Leisure Resort ligt in een 65.000 m2 groot domein dat grenst aan een strand, met een prachtig zicht op de Golf van Chania en Kaap Spada. Aan deze laatste, een spectaculaire rotskaap, dankt het hotel zijn naam. Je verblijft er in ruime kamers. Het hotel richt zich volledig op de sportieve vakantieganger. Gezondheid, sport en activiteiten staan hier centraal. Je vindt er dan ook een uitgebreid gamma aan sport- en ontspanningsfaciliteiten voor jong en oud en kan er deelnemen aan het wekelijkse sportprogramma. In het spacentrum ontdek je dan weer een ongekend gevoel van ontspanning.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren