Tui all Inclusive Grecotel Marine Palace & Aquapark Kreta-Chania

All inclusive verblijf Grecotel Marine Palace & Aquapark in Kreta-Chania met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Griekenland boeken ? Waarom dan niet Grecotel Marine Palace & Aquapark in Panormo – Kreta-Chania met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Grecotel Marine Palace & Aquapark all-inclusive

Grecotel Marine Palace & Aquapark bestaat uit 3 verschillende delen: Casa Marina at Aquapark, Marine Palace en Marin Bay. Casa Marina werd recent gebouwd naast het Aquapark, en wordt door een kleine lokale weg van Marine Palace en Marin Bay gescheiden. Het is een ideaal familiehotel met een uitstekende service. Dit vakantiedorp is speciaal ontworpen voor gezinnen die actief willen deelnemen aan de talrijke activiteiten die er de hele dag door georganiseerd worden. Groot en klein kan naar hartenlust ‘splashen’ in het aquapark. In het voor- en naseizoen is dit hotel ook ideaal voor koppels. Gebouwd in typisch Kretenzische stijl, in harmonie met de nog traditionele sfeer van het idyllische vissersdorpje Panormo. Zeer geliefd hotel dus vroegboeken is aan te raden! De kamers vermeld onder ‘Verblijf (12364)’ kan je boeken onder code 12364, zie Grecotel Marine Palace & Aquapark (extra kamers).
Ontdek TUI KIDS CLUB.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren