Tui all Inclusive Iberostar Bellevue Montenegro – Tivat

All inclusive verblijf Iberostar Bellevue in Montenegro – Tivat met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Montenegro boeken ? Waarom dan niet Iberostar Bellevue in Becici – Montenegro – Tivat met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Iberostar Bellevue all-inclusive

Hotel Iberostar Bellevue wordt omgeven door heuvelachtige tuinen en je kijkt direct uit over het strand van Becici. Dit maakt het eigenlijk een ideaal vakantieadres voor koppels en gezinnen. Iberostar Bellevue ligt op 2 kilometer van Budva. Het hotel ligt aan de promenade die leidt naar het strand. Als je jouw ogen dichtdoet zie je jezelf al zitten op het uitgestrekte terrein rondom een groot zwembad. Iberostar Bellevue is zeer comfortabel ingericht. Zo beschikt het over diverse bars en een restaurant, dat zowel Montenegrijnse als internationale gerechten serveert.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren