Tui all Inclusive Iberostar Bijela Park Montenegro – Tivat

All inclusive verblijf Iberostar Bijela Park in Montenegro – Tivat met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Montenegro boeken ? Waarom dan niet Iberostar Bijela Park in Herceg Novi – Montenegro – Tivat met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Iberostar Bijela Park all-inclusive

Iberostar Bijela Park ligt aan een van de beste stranden van de Baai van Kotor, geflankeerd door groene bergen op de achtergrond. Dankzij zijn omnisportterrein, modern interieur en de All Inclusive-formule beleef je hier een topvakantie. Op het bovenste verdiep kom je helemaal tot rust in het spacentrum, je hebt er een adembenemend zicht op het landschap.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren