Tui all Inclusive Ikos Dassia Corfu

All inclusive verblijf Ikos Dassia in Corfu met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Griekenland boeken ? Waarom dan niet Ikos Dassia in Dassia – Corfu met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Ikos Dassia all-inclusive

Het prachtige Ikos Dassia telt twee hoofdgebouwen: de ‘Sea building’ en de ‘Sky building’, met elk een eigen receptie, lobbybar, hoofdrestaurant en spacentrum. Voor wie houdt van actie en afwisseling is een waaier aan sporten inbegrepen in de ruime All Inclusive-formule, en wie er maar niet genoeg van krijgt kan bijvoorbeeld ook leren windsurfen. Hou je meer van rust, dan kan je terecht in de aparte zones voor volwassenen, aan het strand, in het restaurant of aan de twee relaxzwembaden. En wie relaxen zegt, zegt wellness, nog zo’n plekje waar je in alle sereniteit kan ontspannen. Niet minder dan zes à-la-carterestaurants, van Grieks tot Provençaals, kunnen uitgetest worden en de service in Ikos Dassia, die is alvast niet te overtreffen: zelfs op je ligzetel aan het strand word je op je wenken bediend. Bepaalde kamertypes behoren tot de ‘Ikos Deluxe Collection’ en geven daarmee recht op tal van exclusieve faciliteiten en extraatjes.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren