Tui all Inclusive Insotel Club Maryland Ibiza

All inclusive verblijf Insotel Club Maryland in Ibiza met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Spanje boeken ? Waarom dan niet Insotel Club Maryland in Playa Migjorn-Formentera – Ibiza met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Insotel Club Maryland all-inclusive

Insotel Club Maryland ligt aan het schitterende zandstrand van Migjorn in Formentera. Je verblijft in bungalows gebouwd in de typische mediterrane stijl. De afstand tussen de bungalows en het restaurant is een steile helling waardoor het niet zo geschikt is voor mensen die slecht ter been zijn. Bij een late aankomst of een zeer vroege terugvlucht, verblijf je de eerste of laatste nacht op Ibiza (bij te boeken).

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren