Tui all Inclusive Insotel Hotel Formentera Playa Ibiza

All inclusive verblijf Insotel Hotel Formentera Playa in Ibiza met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Spanje boeken ? Waarom dan niet Insotel Hotel Formentera Playa in Playa Migjorn-Formentera – Ibiza met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Insotel Hotel Formentera Playa all-inclusive

Insotel Hotel Formentera Playa ligt direct aan het prachtige strand van Migjorn in Formentera. Naast de uitstekende ligging, biedt het hotel een brede waaier aan (water)sporten. Mag het iets rustiger, dan kan je in de chill-outbar bij het strand terecht. Bij een late aankomst of een zeer vroege terugvlucht, verblijf je de eerste of laatste nacht op Ibiza (bij te boeken).

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren