Tui all Inclusive Kalogria Beach Olympische Riviera

All inclusive verblijf Kalogria Beach in Olympische Riviera met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Griekenland boeken ? Waarom dan niet Kalogria Beach in Kalogria – Olympische Riviera met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Kalogria Beach all-inclusive

In een groene omgeving aan zee ligt Kalogria Beach, een hotel waar groot en klein zich kan amuseren. Voor kinderen is er een zwembad met glijbanen, speeltuinen en een miniclub, volwassenen kunnen zich wagen aan een dansles of kennismaken met de plaatselijke cultuur tijdens een Griekse avond. En ook watersporten behoren hier tot de mogelijkheden! Voor uitstapjes is een huurwagen aangeraden.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren