Tui all Inclusive Pizzo Calabro Resort Calabrië

All inclusive verblijf Pizzo Calabro Resort in Calabrië met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Italië boeken ? Waarom dan niet Pizzo Calabro Resort in Pizzo – Calabrië met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Pizzo Calabro Resort all-inclusive

Pizzo Calabro Resort is een aanrader voor gezinnen met kinderen. Je geniet er van de All Inclusive formule en kan er diverse sporten beoefenen. Kinderen beleven een leuke tijd in een van de clubs aangepast per leeftijdscategorie. Het strand bevindt zich op 450 m en bereik je door een verkoelend dennenbos te doorkruisen dat tussen het hotel en het strand ligt. De groene omgeving ligt klaar om verkend te worden.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren