Tui all Inclusive Sol Aurora for Plava Laguna Pula

All inclusive verblijf Sol Aurora for Plava Laguna in Pula met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Kroatië boeken ? Waarom dan niet Sol Aurora for Plava Laguna in Umag – Pula met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Sol Aurora for Plava Laguna all-inclusive

Hotel Sol Aurora for Plava Laguna biedt een fantastische mogelijkheid om tot rust te komen en ligt direct aan het strand. Het hotel biedt allerlei activiteiten zoals tennis, badminton en fietsen. Het centrum van Umag ligt op 3 kilometer en is daarom prima met de fiets te bereiken. Ook zijn er verschillende restaurants met showcooking en daarnaast zijn er ook snacks en drankjes bij het zwembad te verkrijgen. Dit wordt een heerlijke vakantie.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren