Tui all Inclusive TUI BLUE Atlantica Kalliston Resort Kreta-Chania

All inclusive verblijf TUI BLUE Atlantica Kalliston Resort in Kreta-Chania met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Griekenland boeken ? Waarom dan niet TUI BLUE Atlantica Kalliston Resort in Glaros – Kreta-Chania met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

TUI BLUE Atlantica Kalliston Resort all-inclusive

Door het Adults Only-concept is het mooie TUI BLUE Atlantica Kalliston Resort een aanrader voor koppels. Het heeft een prachtige ligging aan het zandstrand. Uniek in de regio! Je verblijft er in kamers met alle comfort, ruime badkamer en aangenaam interieur. De naam van dit hotel is dan ook toepasselijk: ‘Kalliston’ is het oud-Griekse woord voor ‘schoonste’. Het restaurant, afgewerkt met mooie en moderne details, biedt een panoramisch zicht op de baai van Aghios Apostolos. Zeer populair hotel dus vroeg boeken is hier aangewezen! Ontdek TUI BLUE.
Bovendien is deze accommodatie uiterst geschikt voor een Workation. Hier kan je dankzij een comfortabel ingerichte werkplek heerlijk productief werken en tegelijkertijd vakantie vieren. Vergeet in dat geval niet om tijdens je boeking het kamertype ‘workation’ te selecteren. Ontdek TUI Workation.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren