Tui all Inclusive TUI BLUE Makarska Split

All inclusive verblijf TUI BLUE Makarska in Split met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Kroatië boeken ? Waarom dan niet TUI BLUE Makarska in Igrane – Split met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

TUI BLUE Makarska all-inclusive

Makarska Riviera is een prachtig stukje kust in Dalmatië, gelegen tussen Split en Dubrovnik, en bekend om zijn heldere zee, dramatische berglandschap en overvloedige pijnboombossen. In deze mooie omgeving nestelt zich hotel TUI BLUE Makarska, een Adults Only hotel voor koppels vanaf 16 jaar. Het hotel heeft een adembenemend uitzicht en ligt op de top van een schiereiland. Neem deel aan een van de vele activiteiten voor koppels, wandel naar de pittoreske haven, ga op trektocht… Gek van cultuur? Bezoek de Illyrische graven op de heuvel Suzina in Zivogosce, de Franciscaanse kloosters in Makarska en Zivogosce,… Of simpelweg in alle rust ontspannen op het strand.
Ontdek TUI BLUE.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren