Tui all Inclusive TUI SUNEO Marinda Garden Menorca

All inclusive verblijf TUI SUNEO Marinda Garden in Menorca met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Spanje boeken ? Waarom dan niet TUI SUNEO Marinda Garden in Cala ‘n Bosch – Menorca met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

TUI SUNEO Marinda Garden all-inclusive

Geniet van een leuke vakantie met de familie op het authentieke Menorca! Het top animatieteam heeft voor elke leeftijd wel iets leuks in petto: spelletjes, shows, workshops voor de kinderen, sportactiviteiten, elke dag een nieuwe verassing in de miniclub… Tussen 11/5 en 22/9 doet het aquapark nog een schepje bovenop al dat plezier. Natuurlijk kan je hier ook lekker lui zijn aan het zwembad. En het mooie strand ligt op 10 minuten wandelen.
Ontdek TUI SUNEO.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren