Tui all Inclusive TUI Suneo Supetar Split

All inclusive verblijf TUI Suneo Supetar in Split met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Kroatië boeken ? Waarom dan niet TUI Suneo Supetar in Supetar – Brac – Split met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

TUI Suneo Supetar all-inclusive

Alle ingrediënten voor dé vakantie: TUI SUNEO Supetar. Met dank aan het prachtige klimaat geniet je van zo’n 9 tot 12 uur zon per dag! En dat genieten doe je aan het zwembad, op je ligzetel of in de relax lounge. Souvenirs shoppen en een terrasje pakken, dat doe je in het knusse centrum van Supetar. Je wandelt er in een paar minuten naartoe! Een lekkere cocktail of leuke sportactiviteiten, het kan hier allemaal. Bij dit hotel is de toeristentaks niet inbegrepen, je dient die ter plaatse te betalen. Ontdek TUI SUNEO.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren