Tui all Inclusive Valamar Tamaris Resort Pula

All inclusive verblijf Valamar Tamaris Resort in Pula met TUI

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive vakantie naar Kroatië boeken ? Waarom dan niet Valamar Tamaris Resort in Porec – Pula met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Valamar Tamaris Resort all-inclusive

Kwaliteitsvol clubhotel met een schitterende locatie in de groene omgeving op het schiereiland Lanterna, vlak bij de zee. Dankzij de talrijke voorzieningen en de kinderanimatie zullen je kinderen hier een fantastische tijd beleven! Maar ook volwassenen vinden hier hun gading. In Tamaris is het vooral ook genieten van de heerlijke, smaakvolle buffetten met showcooking, met Valamar kwaliteitslabel.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Verblijfsduur

Sterren