All inclusive Sunweb Hotel Amour Holiday Resort – adults only Griekenland

All inclusive verblijf Hotel Amour Holiday Resort – adults only in Griekenland met ⛱ Sunweb.be

ALLE Sunweb All-In vakanties ➜

Beschikbaarheid & Prijzen ➜

Beschrijving

All inclusive Sunweb vakantie naar Griekenland boeken ?

Waarom dan niet Hotel Amour Holiday Resort – adults only in Sidari – Corfu met Sunweb.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

All-inclusive Sunweb Hotel Amour Holiday Resort – adults only

Hotel Amour Holiday Resort is een nieuw hotel en opent haar deuren in 2019. Het moderne hotel biedt leuke faciliteiten en is ideaal om te genieten van een heerlijke vakantie op dit leuke eiland. Het centrum van het typische Griekse dorpje Sidari vlakbij. Er zijn hier genoeg Tavernes en gezellige barretjes voor een kopje koffie of een lekker drankje. Ook naar het strand is het niet ver lopen en rol je zo je handdoek uit voor een zonnige dag aan het water.

Gedurende je verblijf in dit leuke hotel verblijf je in luxe suites en maak je gebruik van het heerlijke all inclusive programma. Zo hoef je nergens over na te denken en staat er elke dag weer verrassend buffet voor je klaar. Fijn toch!

Waarom een Sunweb all-inclusive vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Pension

Transport

Verblijfsduur

Sterren