Selected:

Tui all Inclusive Aeolis Thassos Palace Griekenland

KIES JE VAKANTIE ( vliegvakantie, auto, last minute,...)
KIES JE BESTEMMING
Last Minute

Tui all Inclusive Aeolis Thassos Palace Griekenland

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive verblijf Aeolis Thassos Palace in Griekenland met TUI

Boek deze reis bij:
Brands

Beschrijving

All inclusive vakantie naar Griekenland boeken ? Waarom dan niet Aeolis Thassos Palace in Astris – Kavala – Thassos met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Aeolis Thassos Palace all-inclusive

Hotel Aeolis Thassos Palace is perfect voor een ontspannende vakantie. En die ontspanning vind je al helemaal in het mooie wellnesscentrum. Of aan het zwembad, waar je niet alleen van de zon kan genieten, maar ook van het prachtige uitzicht over de zee. Je kan hier kiezen voor een kamer in het driesterrengedeelte ‘Aeria’ of voor een superieure kamer in het ‘Aeolis’-gedeelte, dat er nog een ster bij kreeg.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Transport

Verblijfsduur

Sterren

Sluit Menu
×