Selected:

Tui all Inclusive Club Playa Blanca (aquapark Inbegrepen) Spanje

KIES JE VAKANTIE ( vliegvakantie, auto, last minute,...)
KIES JE BESTEMMING
Last Minute

Tui all Inclusive Club Playa Blanca (aquapark Inbegrepen) Spanje

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive verblijf Club Playa Blanca (aquapark Inbegrepen) in Spanje met TUI

Boek deze reis bij:
Brands

Beschrijving

All inclusive vakantie naar Spanje boeken ? Waarom dan niet Club Playa Blanca (aquapark Inbegrepen) in Playa Blanca – Lanzarote met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Club Playa Blanca (aquapark Inbegrepen) all-inclusive

Dankzij het personeel, de animatie, miniclub en toffe minidisco beleven families hier een leuke vakantie. In dit eenvoudige hotel zijn de ruime bungalows die rond het zonneterras met zwembaden liggen, ideaal voor gezinnen met kinderen. Je kan bovendien gebruik maken van het Dino Aquapark in hotel Paradise Island (op 1,2 km)! Bij reservatie kan je kiezen of dit aquapark al dan niet inbegrepen is tijdens het volledige verblijf (niet inbegrepen onder code 02272).

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Transport

Verblijfsduur

Sterren

Sluit Menu
×