Tui all Inclusive Emeraude Beach Attitude Mauritius

All inclusive verblijf Emeraude Beach Attitude in Mauritius met TUI

ALLE Tui All-In vakanties ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Beschrijving

All inclusive vakantie naar Mauritius boeken ? Waarom dan niet Emeraude Beach Attitude in Belle Mare – Mauritius met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Emeraude Beach Attitude all-inclusive

Het kleinschalige, charmante Emeraude Beach Attitude ligt aan een van de meest paradijselijke stranden van het eiland. Hier geniet je urenlang van zon en zee. Op het strand wordt de service verzekerd door Coco, die langskomt met zijn typisch Mauritiaanse karretje. De kamers zijn ondergebracht in verschillende gebouwen, die verspreid liggen in de tropisch groene tuin van het domein. Rust is gegarandeerd, want het hotel ontvangt enkel gasten vanaf 18 jaar.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Transport

Verblijfsduur

Sterren